Cautare

654 de rezultate pentru "lansare inedita" (2.72 secunde)
Pe site-ul eFoarteBine.ro am gasit cateva randuri despre o destinatie turistica inedita: Insula Pacuiul lui Soare, de pe Dunare, nu departe de municipiul Calarasi si localitatea Ostrov (jud.
Avem o situatie inedita explica la RFI expertul, care nu se hazardeaza sa vorbeasca despre un atentat terorist, ci despre un atac.
Combinatia de muzica live si Shibari este fara precedent si NAVI va profita din plin de aceasta modalitate inedita pentru a exprima libertatea si senzualitatea care ii definesc muzica.
5 copii si un insotitor vor avea ocazia inedita de a participa la un drive test plin de adrenalina, alaturi de Alex Filip, campionul national de raliu 2WD.
Situat in apropierea centrului Bucurestiului, dar totusi departe de agitatia si zgomotul orasului, pe malul Dambovitei (Splaiul Unirii 162), Palatul Odeon Imperial Glamour si-a redeschis portile joi seara, momentul fiind marcat printr-o petrecere inedita.
Ucraina este o destinatie inedita si mult mai ieftina decat cele cu care suntem obisnuiti. Nicaragua In cea mai intinsa tara din America Centrala poti trai confortabil cu mai putini bani decat in Romania.
Laboratoarele Ropharma ne ofera o solutie inedita si eficienta pentru combaterea hipercolesterolemiei: Cholest Bio, un produs natural, obtinut din drojdie de orez rossu.
El a devenit celebru dupa ce a cheltuit aproape 9000 de dolari, facand mai multe drumuri intre Texas si Louisiana, de unde s-a inspirat si a gasit o metoda inedita de a isi proteja casa impotriva recentelor inundatii.
- Situatia - spune Mellon - nu este deloc inedita. In urma cu aproximativ 60 de ani, americanii au fost socati cand Uniunea Sovietica a lansat primul satelit artificial din lume.
Inedita este si caruta din rachita in care se vand diverse produse. Ii gasiti pe facebook la adresa Caruta cu Gogosi.
- Este o idee inedita si ne-am gandit ca elevii care vin aici sa afle despre speciile de dinozauri care au trait cu milioane de ani in urma - Cate specii sunt prezentate la Dino Park Bucuresti?
Iar in ziare si pe micile ecrane a aparut imaginea sefului statului intr-o ipostaza inedita. Or fi sporit, prin aceasta, sansele electorale la mandatul de senator al actualului presedinte?
Cele mai multe detalii ale scrutinului de la Strasbourg se cunosc, de aceea spunem doar ca Romania a trecut cu emotii importantul examen european, fiind la un pas de aminarea acordarii avizului conform pentru toamna acestui an, in urma propunerii inaintate de o coalitie inedita a Verzilor si a unei parti a Popularilor care au incercat sa se uneasca impotriva noastra.
Mult, putin, cit au stat pe alte meleaguri, pentru ei a fost o experienta inedita si profitabila. Profitabila nu doar din punct de vedere financiar, ci si ca experienta de viata.
Exista si o latura amuzanta a conflictului, putind aparea situatia inedita ca ambele parti sa refuze acordarea asistentei juridice, fapt care oricum nu va mai conta din moment ce personalul auxiliar isi va inceta activitatea.
Presa romana s-a intrecut pe buna dreptate in a acuza aceasta forma ciudata si inedita de cenzura din partea Ministerului Educatiei francez.
Pentru cei care cauta un loc de cazare unic in care sa-si petreaca vacanta de Paste si nu numai, mai multi antreprenori din Brasov vin cu o propunere inedita cazare...
Aceasta mecanica inedita a oferit un suflu nou in industria sloturilor, cu Gonzo's Quest pavand drumul ca un exemplu stralucit de succes si inovatie.
"Reprezentantii mediului de afaceri si cei ai Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura ar fi trebuit sa fie invitati la conferinta de lansare a Euroregiunii Marea Neagra", a declarat deputatul conservator Andrian Mihei.
Cu o zi inainte de aceasta declaratie, Basescu anunta organizarea scrutinului popular la ceremonia de lansare a candidatilor PD pentru Parlamentul European.
google-analytics.com